Bent u op zoek naar de perfecte barbecue-ervaring zonder al het gedoe van het winkelen, plannen en bereiden van het voedsel? Dan zijn onze barbecuepakketten precies wat u zoekt!


Onze barbecuepakketten bieden u alles wat u nodig heeft om een fantastische barbecue te organiseren voor uw vrienden en familie, zonder dat u zelf inkopen hoeft te doen en uren in de keuken hoeft door te brengen. Wij hebben diverse barbecuepakketten samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit die nodig zijn om uw barbecue tot een succes te maken.


Onze pakketten zijn er in verschillende maten en omvatten alles van het vlees en de vis tot de salades, broodjes, huisgemaakte sauzen en dips. Alles wordt zorgvuldig verpakt en afgescheiden geleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het voedsel. Ons vlees is ook allemaal halal.


Of je nu kiest voor ons basispakket met klassieke barbecue-items zoals hamburgers, hotdogs en kipspiesen, of ons deluxe-pakket met premiumvlees zoals ribeye en lamskoteletten, je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige barbecue-ervaring zult hebben.


En als u op zoek bent naar een alternatief voor (gedeeltelijk) vegetarisch, dan hebben wij ook verschillende opties beschikbaar, waaronder verschillende groenten, vegaburgers en tofuspiesen.


Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog uw barbecuepakket en geniet van een heerlijke en stressvrije barbecue met uw vrienden en familie!

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen!